Privatlivspolitik

BLOX er ejet af Realdania By & Byg og er som sådan underlagt selskabets persondatapolitik.

BLOX indsamler personoplysninger via hjemmesiden blox.dk. Her indsamler og behandler vi personoplysninger til brug for statistik og optimering af brugeroplevelsen.

De personoplysninger, som vi indsamler om besøgende på hjemmesiden, er bl.a. generelle internetdata om dit besøg og din IP-adresse. Når du er gæst på blox.dk registrerer vores webserver dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler til indsamling af webstatistik. Webserveren gemmer først og fremmest generelle internetdata om dit besøg – blandt andet hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget og længden af besøget. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website. Desuden registrerer vi din computers IP-adresse.

Boligerne i BLOX udlejes af Realdania By & Byg gennem Home, jf. i øvrigt selskabets persondatapolitik. Se nederst.

Dele af fællesarealerne og parkeringsanlægget i BLOX er videoovervåget. Formålet med overvågningen er at skabe tryghed for husets brugere og besøgende, at afskrække uvedkommende fra at skaffe sig adgang til huset samt at lette opklaringsarbejdet i tilfælde af indbrud, hærværk, skadesager mv.

Kameraerne er forbundet med skærme på hhv. driftspersonalets kontor og hos operatøren af parkeringsanlægget, som herfra kan følge med i hvad der sker i de overvågede områder. Optagelserne lagres hhv. på servere lokalt på BLOX og hos operatøren af parkeringsanlægget.

Sletning af personoplysninger
Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Videooptagelser slettes automatisk efter 30 dage, hvis der ikke har været rapporteret om mulige kriminelle forhold, skadesager eller lignende.

Links til andre hjemmesider
På vores hjemmesider er der links til andre hjemmesider og til integrerede hjemmesider. BLOX er ikke ansvarlig for indholdet af andre selskabers hjemmesider eller for deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, bør du altid læse hjemmesidens politik om beskyttelse af personlige oplysninger og andre relevante politikker.

Videregivelse
Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, medmindre du specifikt har givet samtykke til det. BLOX indsamler ikke personlige data fra tredjepart om dig. Det kan også, under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen, være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Kun de af vores medarbejdere, som er direkte afhængige af oplysningerne for at kunne udføre deres arbejde, har adgang til dine oplysninger. Alle personer, der arbejder med vores webplatform, er underlagt tavshedspligt.

BLOX kan dog give udvalgte IT-samarbejdspartnere adgang til at arbejde systemmæssigt med databasen indeholdende personoplysninger, hvis årsagen ligger i drift og udvikling af vores hjemmesider og medlemsplatform.

Som udgangspunkt bruges alle oplysninger udelukkende internt i BLOX.

Adgang til videooptagelser er begrænset driftspersonalet på BLOX og relevante medarbejdere hos operatøren af parkeringsanlægget.

Sikkerhed og opbevaring af data 
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

De data, som man indtaster på hjemmesiden, overføres krypteret mellem brugerens browser, hjemmesiden og BLOX nyhedsbrevsdatabase. Processen følger Datatilsynets krav og anbefalinger. 

Dine rettigheder
Du kan til enhver tid få indsigt i de persondata, du har oplyst til BLOX, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og den videre behandling af dine oplysninger. Du kan herudover kræve, at vi sletter, blokerer eller korrigerer oplysningerne.

Du har ret til at få udleveret dine data, som du har givet til os, i et maskinlæsbart format og til at få transmitteret dine data til en anden dataansvarlig.

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet.

Hvis du ønsker indsigt eller mulighed for at korrigere dine persondata, eller hvis du ønsker at tilbagekalde et afgivet samtykke, kan du kontakte os på mail info@blox.dk eller telefonnummer 70 11 06 06.

Klageadgang
Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K eller via www.datatilsynet.dk.

Læs mere i vores cookiepolitik

Læs Realdania By & Bygs persondatapolitik